Bed & Breakfast VILLA MATHILDE
Trees & Thierry Derudder
Guido Gezellelaan 33
8000 Brugge.
Tel: +32 50 34 30 71
Mobile: +32 493 07 86 72
E-mail: villa.mathilde.brugge@gmail.com
Website: www.villamathilde.be

 
  HOME    |    HISTORIEK    |    LIGGING    |    KAMERS    |    ONTBIJT    |    MOBILITEIT    |    RESERVATIE    |    GALERIJ  
 

 

Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: http://www.villamathilde.be.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen
Wanneer verzamelen we informatie?

Wij verzamelen informatie van u wanneer u een formulier invult of informatie op onze site invoert.

Hoe gebruiken we uw informatie?

We kunnen de informatie die we van u verzamelen gebruiken wanneer u zich registreert, op de website surft of bepaalde andere sitefuncties gebruikt op de volgende manieren:

• Opvolging na correspondentie (e-mail of telefonische vragen)

Hoe beschermen we uw informatie?

Uw persoonlijke gegevens bevinden zich achter beveiligde netwerken en zijn alleen toegankelijk voor een beperkt aantal personen met speciale toegangsrechten tot dergelijke systemen en ze zijn verplicht om de informatie vertrouwelijk te houden. Bovendien wordt alle gevoelige informatie die u levert gecodeerd via Secure Socket Layer (SSL)-technologie.

We implementeren een aantal beveiligingsmaatregelen wanneer een gebruiker zijn of haar gegevens invoert, indient of opent om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen.

Contactformulieren

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics
Met wie we jouw data delen
Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Als u zich op enig moment wilt uitschrijven voor het ontvangen van toekomstige e-mails, kunt u ons een e-mail sturen naar villa.mathilde.brugge@gmail.com en we zullen u onmiddellijk verwijderen uit ALLE correspondentie.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Contactinformatie

Als u vragen hebt over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande informatie.

Bed & Breakfast VILLA MATHILDE
Trees & Thierry Derudder
Guido Gezellelaan 33
8000 Brugge.
Tel: +32 50 34 30 71
Mobile: +32 493 07 86 72
villa.mathilde.brugge@gmail.com